Twilight på DVD

Nu finns filmen Twilight ute i butikerna.
Filmen är baserad på Stephenie Meyers bok Twilight, som på svenska heter Om jag kunde drömma. Man håller på att filma fortsättningen till Twilight och den väntas komma på bio i november.
Handlingen i filmen Twilight går ut på att Bella Swan (Kristen Stewart) flyttar till sin pappa i den regninga småstaden Forks. Bella får snabbt känslor för den mystiske och vackra Edward Cullen (Robert Pattinson). Det visar sig att han är en vampyr. En komplicerad förälskelse tar sin början som gör livet svårt för det annorlunda paret. När det dessutom dyker upp onda vampyrer i staden får Bella och Edward kämpa för sin vilja att vara tillsammans.

Vad har dethär med Jackson att göra kankse ni undrar. Jo, det är så att han har rollen som Jasper Hale i filmen. Jasper Hale är också en vampyr och är Edwards bror.
Jasper  har ingen stor roll i filmen. Men jag är ändå glad över att få se Jackson Rathbone på vita duken, även om det bara är för en stund.
Just nu håller man på att filma uppföljaren till Twilight, som heter New moon, och då kommer vi att få se Jackson, som Jasper Hale på vita duken igen i november.

Jackson som Jasper Hale

Blogg Jackson



Det här är en blogg om allas vår Jackson Rathbone.
Här kommer jag att uppdatera så gott jag kan om allt som heter Jackson Rathbone.
Det här är alltså en blogg för er som inte kan få nog av Jackson Rathbone.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0